Bazinga!

Uke 25;

 
Jeg har nettopp avsluttet en “The Big Bang Theory”-maraton, og jeg ler meg skakk av den nerdete humoren i serien. En av hovedpersonene der, Sheldon, bruker uttropsordet bazinga!, i etterkant av en spøk, for å vise mottakeren av den at det han sa ikke var alvorlig ment. Nettsiden sheldonfan.com, forklarer begrepet på følgende måte; “Sheldon began using the term bazinga as a follow-up to jokes, pranks, and chuckle-filled “gotcha” situations.”

 
Her er et eksempel på bruk av ordet bazinga!:
 
Sheldon: “Leonard, you may be right. It appears Penny secretly wants you in her life in a very intimate and carnal fashion.”
Leonard: “You really think so?”
Sheldon: “Of course not. Even in my sleep-deprived state I’ve managed to pull off one of my classic pranks. Bazinga!
 
Jeg er glad for at jeg har kommet over dette herlige ordet, for det er en like naturlig forlengelse av mine spøker, som ski på beina er for nordmenn! For mange mennesker, er humor ting som blir sagt eller -gjort, etterfulgt av smil og latter. Jeg synes det blir litt for opplagt, så jeg liker å holde meg alvorlig og se om folk tar spøken. Til tider tar folk meg for seriøst og i de situasjonene, vil jeg fra nå av bruke bazinga! Jeg må visst omgi meg med smartere folk. Bazinga!


Man kan til og med kjøpe seg en Bazinga!-t-skjorte, solgt på en nettbutikk med det passende forretningsnavnet; thinkgeek. Klikk på bildet, som er lånt av forretningen, hvis du er interessert i t-skjorta, eller andre geeky ting. (Siden åpnes i dette vinduet.)

 

Ordet bazinga har også flere betydninger enn den jeg har fokusert på her. De 7 forskjellige betydningene av ordet, kan du lese om på Urbandictionary.com. (Siden åpnes i dette vinduet.)

 
Jeg anbefaler deg å se på disse to morsomme youtube-klippene fra bazinga!-situasjoner (de åpnes i dette vinduet); Bazinga1 og Bazinga2.

 
Liker du også dette ordet? Da finnes det en perfekt side for deg på facebook, nemlig Bazinga! (Siden åpnes i dette vinduet.)
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/9/3/re-creative.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  4 comments to “Bazinga!”

 1. Miss Ducky says:

  The Big Bang Theory og Sheldon er bare fantastisk! <3 Og enig i at Bazinga er et bra ord 😉

 2. Så artig at du vil være med på lotteri! Må jo smile av disse små :)
  Ha en fortsatt fin sommer! Og takk for filmanbefaling!
  klem
  Lise

  • Renate says:

   Man må jo prøve lykken, nå og da! :) Bare hyggelig, du, håper at filmen faller i smak. :) Takk for det, jeg koser meg på ferie nå. Ha en flott sommer videre, du også!

Legg igjen en kommenter her: | Leave a comment here:

 

CommentLuv badge

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.