Abstrakt 2 | Abstract 2

 

Abstract 2


 
i = the pictures’ meta data / bildenes metadata
 
SL = Slideshow / lysbildefremvisning
 
FS = Fullscreen / full skjerm
 
 

Du kan se flere abstrakte bilder HER. | You can see more abstract photos HERE.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Abstrakt 2 | Abstract 2

 1. Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min! Så herlige bilder du har tatt her. Abstrakt liker jeg godt, det setter fantasien i sving på en egen måte. Kos deg videre med pinsen, så skal jeg se om jeg får lagt meg som følger i den fine bloggen din:-)

  1. Velkommen hit, skal du være, Leonora! 🙂 Så koselig at du ville legge igjen en hilsen og -at du likte bildene jeg har tatt. 🙂 Takk for det, ha en riktig god rest av pinsen du også!

   Hvis du har facebook, er det bare å trykke på “like”/”liker”, til høyre her. 🙂

   For et morsomt rødt “monster” du fikk generert til nicket ditt her. 😀
   Renate recently posted: “Vinbiter”My Profile

 2. Hei Renate – uvant blogform – jeg leter og finner, etterhvert blir vant med oppbygningen. Takk for kommentaren din – jeg var ikke oppmerksom på treet som du ville barbert bort. Når jeg tenker meg om, så ville jeg også gjøre det.
  Ser at du har spennende bilder på bloggen din.
  Marias Teater recently posted: Blomster på en soldagMy Profile

  1. Hei. 🙂 Så koselig når nye besøkende legger igjen en kommentar, så selv takk! Velkommen inn “til meg”. 🙂 Jeg er så vant med bloggen min, så jeg tenker ikke på om noe er “uvant”. Var det noe spesielt du synes var uvant? Si ifra, hvis du ikke finner frem. 🙂

   Jeg synes det er spennende å finne nye fotosider, slik som din side! Og jeg liker å utveksle tanker og forslag ang. bilder. Så si gjerne ifra om du har forslag som du mener kan bedre mine bilder/bildeteknikker også. 🙂
   Renate recently posted: Det som er rett foran degMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.