Det som er rett foran deg

Jeg var ute og fotograferte i hagen, i går. Jeg tok bilder av blader, kongler og vannpytter m.m. Mens jeg tok bilder av noen strå, oppdaget jeg en liten krabat, som hadde satt seg på skjermen på kameraet mitt, som ønsket å hilse på meg, på den franske måten. Det første jeg tenkte, var “jeg tror du gjør deg bedre foran kameraet enn -bak!” Så jeg flyttet ham forsiktig, ved hjelp av noen barnåler, med et håp om at han vil bli Norges neste toppmodell. Jeg satte han ned på kneet mitt, og begynte å knipse med kameraet. Han flyttet mye på seg og poserte, som insekter vanligvis gjør. Ikke alle bildene ble helt i fokus, men jeg synes imidlertid at de ble så morsomme, at jeg vil dele dem med dere som titter innom bloggen min. 🙂

 

Jeg synes det ser ut som han danser, gjør karate og “shower off”, med følgende tanke i hodet; “haha, jeg kan stå på ett bein, se på meg! Jeg vedder for at du ikke har det talentet!” Han oppførte seg som en “dare devil” der han balanserte, på kanten av verden. På det ene bildet, ser man at han tar i fart og skal hoppe ut i verdensrommet. Han var en ganske så morsom fyr, som jeg ble glad for å møte på.

 

~      ~      ~

 

Det man ser etter, er ofte godt bortgjemt, mens det man ikke ser etter, er rett foran nesen på en! Hemmeligheten bak å ha en god dag, er å nyte det livet gir en og sette pris på det som er rett foran en. Hvis du ikke liker utsikten(e) din(e), så snu livet ditt i en annen retning, og ikke vær redd for å hoppe ut i det.

 

 

 

 

 

 

Er det noen som vet hva slags art dette er?

 

English version.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Det som er rett foran deg

  1. Tusen takk! 🙂 Ja, han var festlig, og ganske så medgjørlig. Vanligvis flyr insekter, så snart jeg drar frem kameraet, men han her, lot seg avbilde i noen minutter. 🙂 Jeg tenkte kanskje andre ville bli i godt humør av bildene også, og det var tilfellet for deg, i alle fall, så da er målet nådd. 😉

   Siden det er fint vær i dag også (minus vinden), må jeg ut på jakt etter flere skapninger i dag. 😀

  1. Skal bli, snuppa! 😀 Har tatt mange nye bilder i dag, så deler noen av dem snart en dag.

   P.s: skal du fortsatt “hete” Rutt”, etter at du skiftet til eget domene? 🙂

  1. Kan du ikke lage en pressekonferanse, hvor du takker meg også, når du først er i gang? 😉 Si ifra om du trenger mer hjelp!

   Det kan hende du må endre navnet manuelt, når du kommenterer rundt omkring, men det er kanskje en hjelp i å endre visningsnavnet på gravatarprofilen.. 🙂

  1. Tusen takk, så koselig å høre! 🙂 Jeg skulle gjerne ha fått ansiktet mer i fokus på noen av bildene, men jeg var ikke rask nok.

 1. Hihi, du er så morsom! Du skriver så herlig! 😀 Dette var en linselus! BRA bilder, nok en gang! 🙂 Stor klem fra Kreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.