En GIVE AWAY, når bloggen har 100 venner på facebook

 
Nå har bloggen 63 flotte venner på facebook, men den ønsker seg gjerne flere å utveksle kreativitet, tanker og idéer med. Jeg har tenkt til å begynne med konkurranser og give aways, og jeg har i den forbindelse, skaffet mine første sponsinger. Når bloggen har fått 37 nye venner, og har kommet opp i 100, totalt, vil det bli holdt en Give away, hvor man kan vinne deilige hudpleieprodukter! Detaljer om dette, vil komme i en egen bloggpost, når tiden er inne.

 
Så om du ikke allerede følger bloggen på facebook, finner du den HER. Det eneste du da må gjøre, er å trykke på “liker” eller “like”, alt etter hvilken språkinnstilling du har der. Om du allerede følger med der, kan du gjerne dele bloggens side, med dine venner, ved å trykke på “del” eller “share”, nede til venstre på facebooksiden.
 

Denne posten vil ikke bli linket til fra facebooksiden, for ikke å bryte facebooks regler om konkurranser.

 

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “En GIVE AWAY, når bloggen har 100 venner på facebook

 1. Hei Renate – jeg har funnet din kommentar på et innlegg jeg hadde i sommer. Først idag har jeg funnet din blogg og koste meg. Jeg liker godt både dine bilder og ord, kunne tenke meg godt å følge, men akk! Jeg vet ikke hvordan. Jeg liker best rader med små bilder og oppfordring “følg denne bloggen”. Ferdig. En liten veiledning til meg? Ha en fin-fin kveld.
  Marias Teater recently posted: In the morning lightMy Profile

  1. Hei, Maria! 🙂

   Du har kommentert her et par ganger tidligere, også, men kanskje du mnete at du hadde funnet den igjen? Så hyggelig å høre at du liker det som jeg deler, her på bloggen! Du kan følge bloggen på facebook HER (hvis du har en konto der.)

   Ellers så finner du andre fremgangsmåter HER (f.eks. mailabonnement og twitter.) Jeg får tenke på om jeg skal legge til google kontaktnettverk, også. 🙂

   Takk, og en riktig god kveld ønskes deg også! 🙂 P.s: jeg koser meg masse med dine blogginnlegg, også! 🙂
   Renate recently posted: For ambisiøs? – En endring i kategorien “Ukas ord”My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.