(Eng.) Nattvisitt av rådyr! | Late night visits from deers!

 
Denne uken har vi hatt besøk av rådyr, ved tre anledninger, i gata her! Lyssettingen- og skarpheten i bildene, er ikke på topp, men her er dem, i alle fall. De tre første bildene, er fra den første natten jeg så dem her, og de er tatt med Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM-objektivet:
 
This week, we’ve had deers visiting our street, on three occasions! The lighting- and clarity in the photos, isn’t all that, but here they are, anyway. These three first photos, are from the first night that I saw them here, and they’re taken with the Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM-lens:
 

 

 

 
Og disse bildene, fra den etterfølgende natten, er tatt med Canon EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM-objektivet:
 
And these ones, from the following night, are taken with the Canon EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM-lens:
 

 

 

 

 

 
Jeg har noen bilder av en av rådyrkuene, tatt i dagslys, også, og de kommer i en egen post!
 
I’ve got some photos of one of the deer cows, taken in daylight, as well, and they’ll be shown in another post!
 


 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “(Eng.) Nattvisitt av rådyr! | Late night visits from deers!

 1. Koselig med slikt besøk 🙂 Selv kan jeg altså styre meg, de gnafler blomster, men så lenge de er her bare en gang eller så i året så er det greit.
  Kan tro jeg skvatt den gangen jeg tittet opp fra sofaen, og fire meter unna rett utenfor hagedøren (som er en gulv til tak glassskyvedør med sidefelt) sto et rådyr, og så dumt på meg… nærkontakt!
  anne recently posted: Spretten Søndag. Udmerkede bordvaner!My Profile

  1. Når jeg har en liten bevegelsesradius, så er det så stas når “naturen” oppsøker meg, så jeg får tatt litt annerledes bilder! Slik som disse, som jeg tok ut av senga, faktisk! 🙂

   Jeg skjønner den med blomsterspising, Anne! De er veldig glade i knopper, ja, kanskje like glad i dem som du er? 😉 Jeg ble jo skremt av en grevling, i sommer, så jeg kjenner til følelsen! (Men jeg hadde ingen dør å gjemme meg bak! 😛 )
   Renate recently posted: (Eng.) Strandbilder | Beach photosMy Profile

  1. Kanskje ikke blind, men preget av at brillene dine har blitt sitti på! 😉

   Rett under “send”-knappen, så er det bare å huke bort markeringen i boksen (den nederste – rett under “commentLuv”), når du ikke allerede har kommentert innlegget. Om du, slik som nå, mottar notifications, som du ikke vil ha, kan du gjøre endringer ved å trykke på den siste “Click here”, i den følgende setningen; “You’re subscribed to this post. Click here to administer your subscription.Click here to administer the notifications for this post.”

   P.s: folk er forskjellige, for jeg skulle gjerne ha sett at det var mulig å abonnere på kommentarer inne hos deg. For uten det så vet jeg aldri om noen har svart på kommentaren min, og jeg går jo ikke inn og sjekker i tide og utide. 🙂

   Si ifra hvis du trenger mer hjelp med å avslutte kommentar-abonnementet!
   Renate recently posted: (Eng.) Regndråper faller på rosen | Raindrops are falling on the roseMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.