(Eng.) Strandbilder | Beach photos

 
Og her er de siste bildene mine fra denne dagen på stranda;
 
And here are my last photos from this day at the beach;
 

 

 

 

 

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “(Eng.) Strandbilder | Beach photos

 1. Heisann og tusen takk for herlig kritikk !! jeg savner folk som kan kalle en spade for en spade og ikke bare si flott !

  jeg har tatt bilder i mange år men aldri hengt meg opp i hverken det ene eller det andre.. jeg tar bilder at noe jeg synes er fint.. der og da.. blir de ikke bra.. sletter jeg.. jeg kan overhodet ikke redigere bilder.. der er min kunnskap akkurat så stor at jeg kan komprimere.. og trykke på autoknappen 🙂

  gikk et 3 timers kurs hos Canon, og var like blank da jeg gikk ut derfra 🙂 jeg elsker macro.. kan sitte i timesvis å fikle med en blomst.. men har jo litt lyst å lære noe mer.. eneste måten å lære på er å få konstrukstiv kritikk.. av noen som kan dette.. så ennå en gang.. TAKK !! 🙂 og fin søndagskveld til deg !

  1. Hei, Berit! Så koselig med besøk- og kommentar fra deg! 🙂

   Det er hyggelig å få komplimenter for bilder, men man trenger kritiske øyne, både egne og andres, for å se hvordan man kan forbedre seg. 🙂

   Når jeg blir litt friskere, kan jeg lage “hvordan redigere bilder”-tutorials! 🙂

   Makro er min favoritt, også! Om man bare flytter seg noen cm., så blir bildet helt annerledes. Det er så spennende å se alle detaljene i naturen/ting, som man ikke ser med det blotte øyet. Det blir desto viktigere med klart fokus og skarphet i bildene, for når makro er ute av fokus, så synes det så godt, og da kan man like så godt slette bildet, og prøve på nytt!

   Tusen takk! 🙂 Ha en riktig god uke!
   Renate recently posted: (Eng.) Nattvisitt av rådyr! | Late night visits from deers!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.