(Eng.) Thecla betulae – en vakker sommerfugl/a beautiful butterfly!

7 thoughts on “(Eng.) Thecla betulae – en vakker sommerfugl/a beautiful butterfly!

 1. Flotte bilder du har tatt her! Hehe jeg fikk bare et forsøk på min sommerfugl og så fløy den avgårde 🙂 Legger deg til på min bloggroll også 🙂 God helg!
  Leonora recently posted: Himmelsk #46My Profile

  1. Så fint at du likte dem, og tusen takk for link tilbake! 🙂 Jeg hadde det sånn med sommrfugler jeg så i våres, at de fløy med en gang jeg dro frem kameraet. Jeg har et par andre sommerfuglserier undervegs også, hvor jeg fikk tatt mange bilder av dem – skikkelig moro! 😀 Takk og god helg til deg også!
   Renate recently posted: (Eng.) A summer down the drainMy Profile

  1. Hei, Lasse – velkommen inn hit! 🙂 Tusen takk for kjempefine komplementer – sånt gjør meg glad! 🙂 Jeg håper du får en flott helg! Her regner det mye, og været er blitt mer høstlig alt. Jeg skulle gjerne hatt en lenger sommer, men det kommer jo fine ting med høsten også, slik som flotte farger å fotografere. 🙂
   Renate recently posted: Allergi, ingen hindring -kroneis uten gluten & melkMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.