Et besøk av kjælne rådyr

 
 
I julen, annonserte jeg på bloggens facebookside at jeg snarlig skulle legge ut en bildeserie av rådyr på bloggen. Nå har det brått gått to drøye måneder! Tiden flyr, når man har lite energi, og har mye den skal brukes på! Jeg skulle gjerne ha blogget oftere, men jeg må holde det til tider med overskudd, og nå har jeg påtatt meg nye forpliktelser i det virkelige liv, som må komme først.

 
Jeg rekker akkurat å dele disse vinterbildene før våren kommer (optimistisk!) De er tatt gjennom et vindu, så skarpheten er så som så, men det var en fantastisk opplevelse å stå så nærme dyrene, og observere deres adferd! En kjærlig rådyrfamilie – representert ved mor og barn, da far var utenfor kameraets rekkevidde her.
 
 
roe deer calf
 
 
roe deers 2
 
 
roe deers

 
 
roe deers 3
 
 
roe deers 4
 
 
roe deers 5
 
 


 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Et besøk av kjælne rådyr

 1. Hei Renate,

  Du tar nydelige bilder, og du skriver veldig vakre dikt! Jeg blir inspirert av deg!

  ~ Anders

  1. Hei, Anders, og velkommen inn i min lille hule! 🙂

   Tusen takk for så gode ord – nå ble jeg glad! 🙂 Det som er så flott med inspirasjon, er at man kan finne den på så mange plasser, om man er åpen for det! Da gjelder det bare å bruke den til noe positivt og kreativt. 🙂

   Ha en god dag!
   Renate recently posted: (Eng.) Botnerbaugen – LarkollenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.