Flere bilder fra- og tekst om Londonturen min

 
Jeg spurte i forrige post om hvor du trodde at denne stien ledet meg hen, og her følger svaret:
 

Når jeg er på ferie, har jeg tidvis som mål ikke å bli tatt for å være en turist. Og da jeg tenkte på hvordan dette kunne gjøres i praksis, tenkte jeg at storbyfolk ofte bruker parker som “sin” hage. Så da tok jeg med meg litt mat og drikke og hekletøy, og satte meg ned i parken, helt alene. Parken var mindre vakker enn stien jeg gikk på, for å komme til den, men jeg hadde det hyggelig der, allikevel.
 
 
 

 

 
Folk spilte rugby-, lekte med hunder-, drev med yoga- og slappet av der. Siden det ikke var så mange folk der, følte jeg meg ikke komfortabel med å knipse bilder av dem. Derfor foreviget jeg kun disse to folkene, som satt med ryggen til, -og så ut til å ha en hyggelig stund. 🙂
 


 

 
Og senere, hadde min kjære venn og jeg taco og champagne til middag – en ganske så uvanlig-, men fin kombinasjon. Taco dynket i champagne, prøvde vi også! 🙂
 


 
Og i forhold til mitt ønske om å bli sett på som en lokal person, så spurte taxisjåføren meg om hvilken vei vi skulle ta til flyplassen, da jeg skulle reise hjem. Så jeg vil si at jeg oppnådde målet mitt! 🙂
 
Jeg var ikke i form til å farte rundt i byen, slik jeg hadde håp om å få gjort, så det ble ikke mye fotografering på denne turen. Men jeg kom meg da på tur, og bare det, i seg selv, er en seier! Det ble mange timer med skravling, nettshopping og latter, noe jeg ser frem til å gjenta ved neste besøk dit også, men da ispedd litt sightseeing og mange herlige fotoøyeblikk!
 
 
Følg gjerne bloggen på facebook, hvis du ikke gjør det alt! 🙂
 
English version.
 


 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Flere bilder fra- og tekst om Londonturen min

  1. Du så veldig ‘native’ ut der du sitter på benken med hekletøyet ditt 🙂 Likte bildet av de to på benken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.