Jeg føler meg ikke blå, men -lilla!

Jeg var ute av hus i halvannen time i går; kjørte til byen, handlet litt, og så var det tomt for energi. Jeg måtte sette meg ned på gulvet på kjøpesenteret, for det svimlet sånn og jeg hadde febertokter. Og jeg hadde ikke kapasitet til å kjøre hjem igjen selv. Men flotte sandaler, det fikk jeg meg! 🙂 Så når jeg om noen dager orker å sette foten utenfor huset igjen, så er det med deilige sommersandeler på-.
 
Da jeg våknet i dag, følte jeg meg imidlertid mer død enn levende, men det går heldigvis litt bedre nå. Jeg orker å sitte i senga, dog med kun et glimt av lys her. Så i stedet for å føle meg blå i dag, tenkte jeg at jeg skulle føle meg lilla! 🙂
 

Ha en flott søndag! 🙂
 

English version.
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Jeg føler meg ikke blå, men -lilla!

 1. Ett og et halvt døgn bør definitivt holde!!! Jeg krysser alle fingre! Sender deg en kort mld utover dagen i morgen for å høre, jeg :-). Klem

 2. Nå ble jeg lilla også -av glede over dine vakre, vakre bilder! ELSKER lilla! Får aldri nok 🙂
  Men huff, det hørtes ikke bra ut å være i så dårlig forfatning! Håper du nærmer deg maratonform nå 😉
  God bedring i alle fall! Og takk for hyggelig hilsen!
  Klem
  Lise
  Hasigamas mamma recently posted: Fuglen er fløyet…My Profile

  1. Tusen takk, så koselig av deg! 🙂 Jeg var enda dårligere i går, men er litt bedre i dag. Maraton er fremdeles langt unna, men en dusj, det fikk jeg tatt, i alle fall! 😉

   Jeg er også veldig glad i lilla – det er en flott farge, både de blå- og de røde nyansene er fine. 🙂 Det kommer nok flere lilla bilder her, skal du se. 😉
   Klem.
   Renate recently posted: (Eng.) Fluebilder | Fly photosMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.