Man kan ikke prute med sjiraffer

Sjiraffer har alltid fasinert meg. De er de høyeste, nålevende, dyrene på jord, de er grasiøse og de er dekket med et flott mønster. Da jeg hadde biologi på videregående, valgte jeg å holde foredrag om sjiraffer, en gang vi selv kunne velge tema. Det som gjorde størst inntrykk på meg, og kusinen min, som var mitt “øvepublikum”, var at sjiraffer føder stående, og at det første en sjiraffbaby opplever i livet sitt, er et fall på 2 meter. Snakk om å komme til jorden med et “bang”!

 

Da jeg studerte på Bali, så jeg mange utskårede trefigurer, av blant annet sjiraffer. Disse hadde et mindre snilt uttrykk, så jeg fortsatte å lete etter min “drømmesjiraff”. På et marked, i Denpasar, så jeg den perfekte sjiraffen, som hadde et veldig snilt ansiktsuttrykk. Jeg følte meg som en sjiraff selv, der jeg var på markedet. Jeg raget ett hode over alle som var der, og i tillegg var jeg mye lysere i huden enn alle, så jeg skilte meg godt ut.

 

Jeg hadde blitt god på å prute ned priser, etter å ha vært på Bali i et par måneder, så jeg satset hardt på å få ned prisen på sjiraffen. Da sjiraffen ikke ville selges til min foreslåtte pris, gikk jeg videre til andre boder, i stedet for. Men ingen andre hadde den samme sjiraffen, så jeg måtte bite i det sure eplet, og gå tilbake og kjøpe den, til den først foreslåtte prisen. Det er sjelden jeg spiser så sur frukt som da, men sjiraffen måtte jeg ha!

 

Nå har jeg fått meg en ny sjiraffvenn også. Jeg fant et herlig sjiraffanheng, da jeg netthandlet for et par uker siden, og nå er det ankommet landet. Mine to sjiraffer kom så godt overens, at de ønsket å ta en morsom photoshoot sammen, ute i sola. De fikk til og med med seg en ekstra modell på shooten. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du, gjorde de ikke en god jobb? 🙂

 
English version.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Man kan ikke prute med sjiraffer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.