Solen går ned, og jeg haster av sted

Dagen i dag har vært en veldig god dag for meg. Jeg har hatt koselig besøk av gode venner, og vi satt ute og nøt denne deilige soldagen. Etter det, var jeg på fotosafari i hagen, hvor jeg møtte på mange rare kryp (bilder kommer snart en dag :)). Deretter spiste jeg middag sammen med foreldrene mine, noe jeg sjelden gjør, da jeg for det meste holder senga. Jeg hadde ikke i ørepropper under middagen, engang! 🙂 Så var det et par timer med hvile, og jeg hadde bare tenkt til å ta det med ro resten av kvelden.

 

Det var helt til mamma ringte meg, for å fortelle om de fine skyene på himmelen, så jeg kunne se på dem ut av vinduet. I et impulsivt øyeblikk, kledde jeg på meg, pakket ned fotoutstyret og satte meg i bilen. Jeg måtte jo dra til sjøen, for å se på solnedgangen! Jeg er blitt bitt av fotobasillen, og vil gjerne ta bilder hele tiden.

 

Jeg kjørte til to steder, innen kort distanse fra hjemmet. Jeg visste at jeg var litt sent ute, ettersom klokken var nærmere 23, men jeg satset på å få noen gode bilder fordet. Jeg var litt for sen til å få med meg de spektakulære fargene, men bildene ble ikke så verst, allikevel.

 

En hyggelig mann spurte meg om han skulle ta bilde av meg, men jeg takket pent nei, og sa at det fikk holde med solnedgangen, så det er de bildene dere får se. Vil dere se mange selvportretter, får dere heller oppsøke en av “rosabloggene”. Her er det mest insektene som poserer. 😉
 

 

 

 

 

 

 
Når jeg er i god form, så gjør jeg så mye jeg orker, innenfor rimelighetens grenser, for jeg vil gjøre så mye som mulig av det jeg har hatt lyst til å gjøre i de siste dagene og ukene. Man blir veldig “sulten” på livet, når man ligger til lading, slik som jeg gjør, så det er lett for å bli for “grådig”, på sånne dager. Jeg har forsynt meg av både lys- og lydinntrykk, muskelbruk, oppreiste posisjoner, konsentrasjon, sol og sosialisering, i dag, så jeg er ganske så mett nå. I morgen blir det nok faste på meg, men jeg kan leve lenge på denne dagen.
 
Jeg blir veldig glad over sånne dager som dette, hvor jeg kan leve, men samtidig blir jeg sint på sykdommen for at den hindrer meg i å gjøre det jeg vil, på de fleste dagene. Hvorfor kan ikke jeg også studere, jobbe, løpe en tur, reise på ferie, dra på fest, gå og shoppe i timesvis, være på konsert eller spise en gluten- og melkeholdig pizza? Hvis det er hold i teorien til buddhismen om karma, så må jeg ha gjort noe skrekkelig galt i mitt forrige liv, for å fortjene mange år med invalidiserende sykdom.

 

Selv på herlige dager, må solen gå ned.

 
Du kan se bilder av en soloppgang i posten Morgenstund har gull i munn.

 
English version.
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Solen går ned, og jeg haster av sted

 1. Hei!
  Så flott at du har valgt foto som en av dine hobbyer. Ut med kamera i sol eller regn, natt og dag, det er terapi for enhver sjel. Håper du føler deg bra og kan forstette og dele dine bilder og erfaringer.
  Takker så mye for hyggelige/konstruktive kommentarer på min blogg. Kritikk gjør en bedre:-)
  Skal stemme på deg. ( har ikke fått med meg denne foto-konkurransen)
  Aina

  1. Hei. 🙂

   Takk for koselig hilsen og gode ønsker. 🙂 Mer bilder og erfaringer, skal bli! 😉

   Så snilt av deg at du vil stemme på meg i konkurransen! 😀 Avstemmingen er imidlertid avsluttet, og i morgen offentliggjøres hvilke 10 bidrag som går til finalerunden, så om jeg er en av dem, må du gjerne stemme da! 😉

   Ha en god kveld!
   Renate recently posted: I dag ville han ha hatt bursDagMy Profile

  1. Hehe, det går fint. 🙂 Ja, det er litt for mye regn der, men bortsett fra det, er det koselig der. 🙂 Det har vært endel regn her på østlandet i det siste også, men man kan ikke la det stoppe seg! 🙂 Om ikke annet, kan man få mange flotte bilder av regndråper etc. 😉
   Renate recently posted: Stem på frøken “Blomsten og bien”My Profile

  1. Tusen takk, Hilda! 🙂 Jeg synes det ble enda flottere farger i soloppgangsbildene jeg tok. 🙂 Jeg tar stort sett bilder hver dag, og koser meg stort med kameraet! Takk, og riktig god uke ønskes deg også. 🙂
   Renate recently posted: Morgenstund har gull i munnMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.