Stem på frøken “Blomsten og bien”

For to uker siden, meldte jeg meg på konkurransen “Frøken Lilla”, inne hos Anne på Moseplassen. I dag åpnet stemmegivningen, og den er åpen frem til den 17. juni kl. 23.59.

 

Bildet jeg valgte for konkurransen, er et av en Honningknoppurt (takk, Anne. :)) med en gjest på besøk. Min frøken “Blomsten og bien”, kan du se- og lese om HER. (Linken åpnes i samme vindu.) Jeg har tatt flere bilder av denne arten, siden da, og to av de følger under her.

Om du liker bildene mine, eller bare liker meg ;), så er det veldig hyggelig om du vil stemme på min deltager i konkurransen, som er bidrag nr. 5 HER. Så kanskje jeg blir en av de 10 som går videre til finalerunden, og kan vinne hageutstyr eller en hagebok, til ho mor. 🙂

 

Edit: Jeg kom til finalerunden, og mitt bilde er nr. 2 der. Avstemningen er åpen frem til 21. juni kl 20.00.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Stem på frøken “Blomsten og bien”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.