Sy om på vanter, så de blir fotovennlige

 
 
Å ta bilder ute, kan være en kald opplevelse! Heldekkende håndvarmere, gir dårlig gripeevne og -vanskeliggjør det å trykke på kameraets knapper. Å bruke fingerløse varianter, derimot, gjør at man fryser på deler av hånden som ikke trenger å fryse. Jeg bruker tomler og pekefingre mest aktivt når jeg tar bilder, så jeg lagde derfor mine egne fotovanter i dag, tilpasset mitt behov.
 

 
 
Jeg fant frem et par vanter fra skuffen, og klippet av tuppen på de aktuelle fingrene på dem – én om gangen, så vanten ikke skulle rakne.
 

 
 
Så vrengte jeg vanten, lagde en liten brett på tuppen, og sydde den fast – sydde halvveis ned i stoffet, så sømmen ikke synes på vantens utside.
 

 
 
Det tok bare noen få minutter å sy dem om, og resultatet ble som følger:
 

 
 
Disse vantene er ikke varme nok på vinteren, men da er det bare å ta med noen tykke votter i veska, så jeg kan ta pause fra bildetakingen, for å varme hendene. Eventuelt, går det an å bruke den samme metoden for å sy om skihansker.
 

 
In English.
 
 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Sy om på vanter, så de blir fotovennlige

    1. Takk for det, Leonora. 🙂 Det er særlig en fordel ikke å fryse når man tar makrobilder, som jeg har en tendens til å ta. 🙂 Så det er best å tulle seg inn i klær, og effektivisere der man kan. 😉

      Ha en flott uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.