Utsikt med vaskehjelp

Uke 14:

 

Jeg trenger nye leietakere til leiligheten min, og av den grunn, er jeg innom boligformidlere på nett, nå om dagen. I én annonse, kom jeg over denne beskrivelsen; “…leilighet med fantastisk beliggenhet og utsikt med vaskehjelp.” (Min kursivering.)

 

 

Da jeg var liten, hadde jeg mange idéer om ting jeg ville finne opp, blant annet vindusviskere til hus, à la bilvindusviskere. Når jeg tenker meg om, kan begrepet “utsikt med vaskehjelp”, innebære de samme realitetene som min oppfinnelse.

 

Med mine vindusviskere, hadde jeg til intensjon å la folk få rene vinduer, uten å løfte en finger. Når vinduer er rene, får man god utsikt (ikke uten unntak); altså utsikt med vaskehjelp. Jeg skulle ha patentert idéen min, for 20 år siden, og dermed hatt råd til en flott utsikt og en vaskehjelp, i dag. 😉

 

English version.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Utsikt med vaskehjelp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of new comments via email. You can also subscribe without having to leave a comment.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.